The Garenne Stand

Working with a challenging budget on a wind exposed site, a simple cost-effective structural design was developed in response to a competition brief. The solid walls of the changing rooms are used as loadbearing masonry elements to minimise the steelwork fabrication. The flexible seating units move along the front of the building to provide optimum spectator views for both athletics and football. We worked closely with the Design and Build contractor to develop a construction sequence to achieve the architectural vision.

The Garenne Stand

Working with a challenging budget on a wind exposed site, a simple cost-effective structural design was developed in response to a competition brief. The solid walls of the changing rooms are used as loadbearing masonry elements to minimise the steelwork fabrication. The flexible seating units move along the front of the building to provide optimum spectator views for both athletics and football. We worked closely with the Design and Build contractor to develop a construction sequence to achieve the architectural vision.